Sluiten
Bel mij.

Neem contact op

“Allemaal zijn wij erbij gebaat als je bewust investeert in je relatie en daarmee in jezelf, door daar eens met een professional over te praten.” Babet Möller

Contact

BM relatietherapie & Coaching
Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp

Babet Möller

06 19 56 44 13
info@babetmoller.nl

Babet Möller contact praktijk

Neem contact op

Vul het contactformulier hieronder in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Wil je direct contact? Dan kun je altijd bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meest gestelde vragen

Is de locatie eenvoudig te bereiken?

Ja, de praktijk is zowel met de auto als met het OV gemakkelijk te bereiken. De uitvalswegen op het landelijke wegennet liggen op nog geen kilometer afstand (Velperbroek circuit). 

Er is mogelijkheid voor gratis parkeren op de openbare weg. 

Mijn praktijk bevindt zich tegenover het treinstation (Velp). Dus met het openbaar vervoer komen is ook een goede optie. 

BM Relatietherapie tarieven:

Alle gesprekken kunnen zowel online als in mijn praktijk plaatsvinden.

  • Kennismakingsgesprek gratis: 30 minuten.
  • Alle overige gesprekken kosten €147,50 per uur (inclusief btw).

    Wil je een factuur waarop coaching staat zodat deze naar bijvoorbeeld je werkgever kan dan kan dit ook.

    Let op
    Afspraken die niet 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht.

    Afspraken die niet binnen 24 uur zijn afgezegd, worden voor 100% in rekening gebracht.

Mogelijke vergoedingen

Bekijk je CAO. Vakbonden en werkgevers dragen graag bij aan persoonlijke ontwikkeling. Er bestaat namelijk een kans dat er in je CAO een budget voor coaching is opgenomen. Dit is een jaarlijks bedrag dat je na overleg met je werkgever vrij kunt besteden aan coaching. Een bedrag wat hier doorgaans vaak voorkomt is €500 per jaar. Je kunt je CAO online vinden en anders kun je het opvragen bij je HR manager.

Hoewel relatieproblemen vaak in de privé sfeer spelen, is er ook een zakelijk belang om hieruit te komen. Omdat ik eveneens een verband leg met professionele ontwikkelingen, zijn werkgevers bereid mee te betalen aan een traject.

Bekijk de mogelijkheden met de HR manager. HR beschikt vaak over een opleidings- of ontwikkelingsbudget dat besteed kan worden aan coaching.

Heb je nog geen coachbudget aangevraagd? Vraag alvast een gratis oriëntatiegesprek aan. Je gaat dan met mij tijdens de kosteloze intake na hoe je je coachbudget met je werkgever kunt bespreken. Ik kan tevens een passende offerte voor het bedrijf maken waarin duidelijk de doelstelling van de coaching vermeld staat .

Bekijk de mogelijkheden met je manager of directeur. Soms gaat niet de HR manager over de uitgaven aan persoonlijke ontwikkeling maar een leidinggevende of de directeur. Ook in dit geval kun je gerust een intakegesprek plannen met mij, zodat ik je kan helpen met een plan en een offerte-voorstel. Dat kun je daarna dan overleggen met de directeur of leidinggevende.

Belastingaftrek voor ondernemers. Kosten voor coaching, ontwikkeling en leiderschap voor zelfstandige ondernemers (DGA) zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.