Sluiten
Bel mij.

Relatietherapie

Deze trajecten zijn voor mensen in een liefdesrelatie, maar ook voor familieleden zoals een broer en zus of mensen die een zakenrelatie hebben.

Meer over Relatietherapie

Vaak is een eerste reactie als ik vertel wat ik doe is; ‘o, dat hebben wij gelukkig niet nodig!’ Ik deel die mening niet. Sterker nog; ik zou iedereen relatietherapie gunnen. Allemaal zijn wij erbij gebaat als je bewust investeert in je relatie en daarmee in jezelf, door daar eens met een professional over te praten.

 

Je hoeft dus niet enkel te komen als je relatie aan de afgrond staat, zoals veel mensen helaas nog vaak denken. Een relatie verdient bewust aandacht en onderhoud. Breng jij je auto jaarlijks voor een APK of onderhoudsbeurt? Zodat hij goed blijft lopen en niet onverwachts tot stilstand komt? Hoezo doe je dat dan eigenlijk niet bij zoiets ‘kostbaars’ als je relatie?

 

Ieder traject is anders, ik stem met jullie het doel af en bekijk dan per sessie wat er nodig is. Ieder traject is maatwerk. Onderwerpen kunnen heel divers zijn; stel jullie hebben een communicatie probleem, jullie komen niet uit een specifiek thema zoals; kinderloosheid, toekomstbeeld, rouw of iemand is vreemd gegaan. Ik denk en kijk, met een open houding, met jullie mee. Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken en methodieken. Zo starten we samen het traject dat past bij jouw situatie.

 

Deze trajecten zijn voor mensen in een liefdesrelatie, maar ook voor familieleden zoals een broer en zus of mensen die een zakenrelatie hebben.

 

Scheiden en samengesteld gezin?

Problemen in de relatie kunnen ook voor problemen in de opvoeding zorgen, en andersom. Wil je meer weten over scheiden of samengesteld gezin? Kijk dan hier.

Voorbeeld hulpvragen

Net als ik hoop dat mijn cliënten zich willen en zullen ontwikkelen, doe ik dat zelf uiteraard ook. Stilstand is achteruitgang, dus ieder jaar volg ik meerdere opleidingen en/of trainingen. Dat verruimt mijn blik en komt mijn behandelingen ten goede. Maar leren doe ik ook door te ervaren in contact met anderen, jou dus!

  • We hebben steeds ruzie.
  • Hij/ zij is vreemdgegaan.
  • Hij/ zij loopt altijd weg bij conflicten.
  • De intimiteit is verdwenen.
  • We verliezen de verbinding met elkaar.
  • Sinds we kinderen hebben is onze relatie niet meer wat het was.
  • Ik mis de emotionele verbinding.
  • Regelmatig denk ik: ‘ik wil scheiden’.
  • Mijn zus en ik krijgen steeds opnieuw ruzie als we het proberen bij te leggen
  • Hoe maken we onze relatie weer 'leuk'
Kom in contact met mij