Sluiten
Bel mij.

Relatietherapie Ede

Blijven jullie in je relatie tegen dezelfde patronen aanlopen en lukt het maar niet om deze te doorbreken? Relatietherapie nabij Ede kan jullie helpen de verbinding te herstellen en elkaar terug te vinden. Relatietherapie is niet langer een traject dat enkel wordt ingezet als laatste redmiddel, maar helpt ook in een vroeg stadium van je relatie om elkaar te verstaan en te begrijpen. Relatietherapie brengt jullie dichter bij elkaar en maakt de verbinding sterker. Samen werken we naar een permanente oplossing voor jullie hulpvraag.

Wanneer relatietherapie?

Wanneer jullie de behoeften voelen om aan jullie relatie te werken of deze te verbeteren, kan relatietherapie de oplossing zijn. De beweegredenen om te starten met relatietherapie zijn voor ieder stel anders. Het kan te maken hebben met dat jullie de verbinding of de intimiteit met elkaar willen herstellen of dat jullie elkaar beter willen verstaan en begrijpen. Overspel is ook een veelvoorkomende reden waarvoor er met relatietherapie gestart wordt. Dit kan een flinke inbreuk op het vertrouwen in jullie relatie en elkaar hebben.

 

Waarom relatietherapie?

Relatietherapie kan jullie handvatten bieden om de verbinding met elkaar te herstellen. Daarnaast kan relatietherapie jullie relatie ook versterken. Relatietherapie kan je helpen bij de volgende hulpvragen:

  • Er is veel spanning tussen ons/wij maken veel ruzie
  • Hij/zij is vreemdgegaan
  • Hij/zij loopt altijd weg bij conflicten
  • De intimiteit tussen ons is verdwenen
  • We verliezen de verbinding met elkaar
  • Ik mis de emotionele verbinding

 

Naast bovengenoemde hulpvragen kunnen jullie met bijna elke hulpvraag bij mijn praktijk nabij Ede terecht. Samen verkennen we in een eerste kennismakingsgesprek de hulpvraag en bespreken we hoe relatietherapie jullie hierbij kan ondersteunen.

 

Relatietherapie nabij Ede  

Wanneer je op zoek bent naar een praktijk met een huiselijke sfeer, waarbij vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel staan, ben je bij mijn praktijk BM Relatietherapie & Coaching in Velp nabij Ede aan het juiste adres. Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend gesprek, waarin we de mogelijkheden rondom relatietherapie kunnen bespreken. Neem vrijblijvend contact met mij op.