Sluiten

Ik ben van 22 juli t/m 9 augustus op vakantie en daardoor slecht bereikbaar. Voor contact kunt u mij wel mailen, maar niet bellen.

Sluiten

Relatietherapie Nijmegen

Relatietherapie voelt voor sommige stellen als zwaar, terwijl relatietherapie ook in vroeg stadiums van de relatie erg waardevol kan zijn. Samen jullie relatie verbeteren en verdiepen juist nu de liefde nog stroomt. Maar soms ook in goede harmonie elkaar los laten kan heel waardevol zijn en beter slagen als jullie daar ondersteuning bij krijgen. Graag stel ik mijzelf aan jou voor, mijn naam is Babet Möller, gespecialiseerd in EFT relatietherapie in de buurt van Nijmegen.

Wanneer relatietherapie?

Wanneer relatietherapie starten? Dit is een vraag die ieder stel anders zal beantwoorden. Soms kom je er samen even niet meer uit. Wanneer de liefde nog aanwezig is en beide personen aan een relatie willen werken, is relatietherapie een stap in de juiste richting. Je kunt er samen voor kiezen om in relatietherapie te gaan, wanneer de liefde (even) verloren lijkt, wanneer er overspel heeft plaatsgevonden of door veranderende gevoelens. In relatietherapie gaan lijkt enkel een overweging te zijn, wanneer een relatie minder goed verloopt. Toch kiezen steeds meer stellen ervoor om vroegtijdig samen in relatietherapie te gaan. Hierdoor leer je elkaars liefdestaal kennen, leer je te luisteren en te communiceren met de ander en worden handvatten geboden om sterker en dichter tot elkaar te komen.

 

Wat kost relatietherapie?

Wanneer jullie besluiten om samen in relatietherapie te gaan, wil je graag antwoord op de vraag: wat kost relatietherapie? De kosten van relatietherapie zijn 140 euro per uur. Soms vergelijk ik relatietherapie met een APK-onderhoudsbeurt voor je auto. De investering die je dan doet voorkomt grotere gebreken aan de auto en zorgt ervoor dat je weer zorgeloos kunt genieten van een autorit. De hoeveelheid sessies die er nodig zijn, is afhankelijk van de hoeveelheid “onderhoud” die nodig is en in hoeverre de motor al is vastgelopen. Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

 

Vergoeding relatietherapie 

Bekijk je CAO eens, wellicht is het namelijk mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit je werkgever voor relatietherapie. Veel werkgevers dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling, waardoor er een budget voor coaching is opgenomen. Wanneer de factuur naar je werkgever wordt verstuurd is het mogelijk om hierop coaching te vermelden.

 

Relatietherapie Nijmegen

Relatietherapie kan een oplossing zijn bij diverse hulpvragen. Hebben jullie vaak ruzie? Heeft er overspel plaatsgevonden of is de intimiteit tussen jullie verdwenen? Ik heb jullie graag bij het oplossen van deze problemen, waardoor jullie samen sterker staan en de verbinding met elkaar weten terug vinden. Je vindt mijn praktijk in Velp, nabij Arnhem en Nijmegen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van relatietherapie en wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.