Sluiten
Bel mij.

Relatietherapie Zupthen

Op zoek naar een praktijk met huiselijke sfeer voor het samen volgen van relatietherapie nabij Zutphen? Mijn naam is Babet Möller, gespecialiseerd in relatietherapie en coaching. Relatietherapie kan helpen om jou en je partner dichter bij elkaar te brengen, de verbinding tussen jullie te herstellen en samen sterker te worden. Relatietherapie is bewust investeren in je relatie en jezelf. Ik zou iedereen relatietherapie gunnen.

Waarom relatietherapie?

Relatietherapie kan jullie, indien beide er voor open staan dichter bij elkaar brengen. Herstel de verbinding tussen jou en je partner en leer naar elkaar te luisteren en te communiceren. Relatietherapie is een investering in je relatie, in je partner, maar ook zeker in jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat een relatie bewuste aandacht verdient en dat je een relatie dient te onderhouden. Relatietherapie nabij Zutphen is zowel geschikt voor mensen in een liefdesrelatie, maar ook voor familieleden of mensen met een hechte zakenrelatie.

 

Wanneer relatietherapie?

Ik als relatietherapeut, zou iedereen relatietherapie gunnen. Wanneer relatietherapie voor jou ondersteunend kan zijn, is afhankelijk van de situatie waarin jij je bevindt. Het kan te maken hebben met obstakels op het gebied van communicatie en bij conflicten. Of om de verbinding tussen jullie te herstellen wanneer er bijvoorbeeld overspel is gepleegd. Om te starten met relatietherapie hoeft je relatie echter niet aan de afgrond te staan, dit is wel het beeld dat veel mensen hierbij hebben. Maar tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen het ook preventief inzetten. Juist aan de voorkant van hun relatie.

 

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is een investering in jullie relatie. Door te kiezen voor relatietherapie is het mogelijk dat er patronen worden doorbroken, waar jullie na enkele pogingen zelfstandig niet uit komen. Allereerst kan er een kosteloos kennismakingsgesprek plaatsvinden. Deze is oriënterend bedoeld om te kijken of er van jullie kant een klik is. Wat belangrijk is om je open te kunnen en durven stellen. Daarna volgt er een intakegesprek aan de hand van dit gesprek bepalen we samen welk traject het meest geschikt voor jullie is en welke methoden en technieken hierbij worden ingezet. Wanneer het traject start zijn de overige gesprekken 140 euro per uur. Niet iedereen kiest eerst voor een kennismakingsgesprek. Sommige mensen willen liever direct starten en beginnen daarom met een intake.

 

Relatietherapie Zutphen 

Mijn praktijk is te vinden in Velp, aan de Kastanjelaan 14. Vanuit Zutphen is de praktijk binnen 30 minuten te bereiken met de auto. Binnen mijn praktijk streef ik ernaar om jullie een huiskamergevoel te geven. Waarbij vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wil je graag meer informatie over relatietherapie, het traject en de mogelijkheden voor jullie situatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.