Sluiten

Ik ben van 22 juli t/m 9 augustus op vakantie en daardoor slecht bereikbaar. Voor contact kunt u mij wel mailen, maar niet bellen.

Sluiten

Relatietherapie Apeldoorn

Relatietherapie kan jullie helpen om patronen in jullie relatie te doorbreken. Relatietherapie is niet alleen een laatste redmiddel voor je relatie, maar kan ook in een vroeg stadium bijdragen aan een sterke, gelukkig relatie waarbij jullie elkaar echt begrijpen. Ben je op zoek naar een praktijk, waarbij jullie gezamenlijk in huiselijke sfeer beter tot elkaar kunnen komen? Graag stel ik mijzelf aan je voor, ik ben Babet Möller, gespecialiseerd in EFT relatietherapie en coaching nabij Apeldoorn.

Wanneer relatietherapie starten?

De keuze om te starten met relatietherapie is afhankelijk van de situatie waarin je jezelf met je partner in bevindt. Relatietherapie kan ook in een vroeg stadium van een relatie besproken worden, om elkaar beter te begrijpen en elkaar waar nodig leren aan te vullen en te accepteren. Daarnaast kan relatietherapie ingezet worden als zich patronen waar jullie last van hebben, hebben ontwikkeld. Wanneer je bijvoorbeeld vaak ruzie hebt of wanneer een van beide overspel heeft gepleegd. Wat jullie reden ook is voor relatietherapie, het is een waardevolle investering in jullie relatie, jezelf en je partner.

 

Waarom relatietherapie?

Zoals hierboven kort benoemd kan relatietherapie dienen om patronen te ontdekken en de daaronder liggende emoties te verkennen en begrijpen van elkaar. Daardoor kan de verbinding herstellen en weer als een fundament gaan voelen. Ik als EFT relatietherapeut, gun iedereen de mogelijkheid om te starten met relatietherapie. Het is niet langer een laatste redmiddel voor het oplossen van jullie problemen, maar ook in een vroeg stadium van jullie relatie leer je elkaar door middel van relatietherapie beter verstaan en begrijpen.

 

Kosten relatietherapie 

De kosten voor relatietherapie zijn binnen mijn praktijk nabij Apeldoorn, 140 euro per uur. Bekijk voorafgaand onze kennismaking je CAO eens. Het is in sommige gevallen mogelijk om de kosten van relatietherapie te declareren bij je werkgever onder het ontwikkelingsbudget.

 

Relatietherapie nabij Apeldoorn 

Mijn praktijk is te vinden in Velp, nabij Arnhem en Apeldoorn. In plaats van een klinische praktijk, bied ik een huiselijke, veilige en vertrouwde omgeving. Overwegen jullie relatietherapie? Boek een kosteloos kennismakingsgesprek. Samen met jullie bespreken we de hulpvraag en de globale werkwijze. Het traject dat jullie kunnen volgen is altijd op maat en dus voor ieder stel uniek. Ik nodig jullie graag uit in mijn praktijk voor een eerste gesprek. Neem vrijblijvend contact met mij op.